FOTBAL : Florentin Petre: „Astept sa inceapa razboiul”


Intră acum și în grupul de

Au fost 26. Unul a „picat”. Au mai ramas 25 de razboinici. Dintre ei, Victor Piturca va renunta la doi. Pâna atunci, „tricolorii” anunta zi de zi ca vor cu orice pret sa faca performanta si sa închida gura nenumaratilor cârcotasi.

Lotul României, format din doar 24 de jucatori, s-a prezentat miercuri la Institutul National de Medicina Sportiva (n.r. INMS) pentru vizita medicala, iar azi, nationala va intra în cantonament la Mogosoaia. Primul jucator care s-a prezentat la testele medicale a fost Bogdan Lobont, care a sosit în jurul orei 8:30, în timp ce ultimul fotbalist care a ajuns la INMS a fost Adrian Mutu, care a ajuns la ora 11:40. Singurul jucator absent de la vizita medicala a fost Cristi Chivu, a caruii echipa de club, Inter Milano, va disputa sâmbata finala Cupei Italiei, împotriva formatiei AS Roma. La iesirea de la teste, Florentin Petre a tinut sa precizeze ca nu are absolut nicio problema medicala si ca este pregatit de lupta din Austria si Elvetia. „Sunt în regula. Acum astept sa înceapa razboiul. Ne asteapta o perioada grea, în care trebuie sa facem tot posibilul sa trecem de grupe”, a declarat cel poreclit „Piticul”.

Un alt tricolor de banda dreapta, fundasul Cosmin Contra, a iesit cu zâmbtelul pe buze de la INMS. „Gurita” a tinut sa vorbeasca despre colegul sau Adi Mutu, în termeni extrem de laudativi. „Am fost aproape de Cupa UEFA, dar Adi Mutu a fost si mai aproape decât mine. El e sperietoarea Europei, nu eu. La Euro îmi doresc sa fim la fel de aproape de trofeu, sau chiar mai aproape, ca Adi Mutu cu Fiorentina de Cupa UEFA”, a declarat Cosmin Contra, care a adaugat ca revederea cu ceilalti jucatori la vizita medicala a fost una placuta, dar “vom avea timp sa ne plictisim unul de altul în cantonamente”, a punctat Contra. Delegatia României va decola spre Sankt Gallen în ziua de 2 iunie, la ora 11:30, de pe aeroportul Henri Coanda.


Intră acum și în grupul de