FOTBAL : Arsenal Londra l-a achizitionat pe Nasri


Intră acum și în grupul de

Arsene Wanger nu se dezminte. Arsenal a dat marea lovitura în aceasta pauza competitionala, transferându-l pe Samir Nasri, unul dintre cei mai talentati tineri jucatori ai viitoarei noastre adversare de la Europene, Franta.

Potrivit editiei on-line a cotidianului „L’Equipe”, Arsenal si Olympique Marseille s-au înteles miercuri în privinta transferului lui Nasri, iar londonezii vor achita suma de 15 milioane de euro. Mijlocasul francez de origine algeriana, în vârsta de 20 de ani, va putea semna contractul cu Arsenal chiar înaintea reunirii lotului Frantei, de la cantonamentul de la Clairefontaine. Nasri, care în acest sezon a fost afectat de mai multe probleme de sanatate, printre care si o meningita virala, îsi prelungise de curând contractul cu Marseille, pâna în 2012, pentru ca Olympique sa încaseze mai multi bani în cazul unui eventual transfer.

Dupa ce a debutat în prima liga franceza acum patru ani, Nasri a cunoscut o ascensiune rapida, participând cu Marseille în Liga Campionilor, fiind selectionat de trei ori în reprezentativa Frantei si câstigând titlul de cea mai mare speranta a anului 2007 în Ligue 1.


Intră acum și în grupul de