PNL Suceava il atentioneaza pe Ion Lungu ca a ajuns sa intinda la maxim nervii soferilor cu carpeli de asfalt


Intră acum și în grupul de

PNL Suceava si-a exprimat joi, stupefactia fata de modul în care primarul Ion Lungu întelege competitia electorala aflata în curs, aratând ca acesta repeta zeci de erori si gafe pe care le-a facut fostul primar PSD al municipiului Suceava,  Marian Ionescu, în 2004.

„În esenta, este vorba de faptul ca în ultimele zile, domnul Lungu a recurs la o strategie foarte agresiva de efectuat zeci de „gropi” în mai multe strazi din oras,  care sunt apoi „cârpite” cu asfalt; lucrarile se efectueaza ziua, fara nici o planificare adecvata, se blocheaza circulatia, se întind la maximum nervii soferilor si ai trecatorilor, cu toate consecintele ce deriva de aici”, se arata într-un comunicat al PNL Suceava.

Potrivit liberalilor, cel mai recent caz este cel al strazii Mihai Viteazu, pe care în ultimele zile au stationat fel de fel de utilaje, un numar de salariati pe post de „impegati de miscare”, iar traficul a fost un veritabil infern.

„Noi credem ca este absolut gresit ce se întâmpla atât pe str. Mihai Viteazu, cât si în cazul altor zeci de strazi din municipiu”, se mai arata în comunicat.

Liberalii suceveni sunt convinsi ca Ion Lungu regreta enorm gestul pe care l-a facut fata de PNL si constientizeaza ca se gaseste într-o situatie disperata, recurgând la strategii construite în pripa. „Este evident, domnule Ion Lungu, ca va urma un al doilea tur de scrutin pe 15 iunie! Suntem convinsi, domnule Ion Lungu, ca veti avea acelasi succes „astazi”, la votul exprimat de suceveni, pe care l-a avut si domnul Marian Ionescu în anul 2004. Va dorim sa continuati tot asa!”, se arata în finalul comunicatului PNL Suceava. 


Intră acum și în grupul de