Flutur: Noi curse din luna iunie de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava, ajungându-se la un record de 110 zboruri

Un număr de 110 curse sunt programate pentru luna iunie pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” după ce se introduc cursele charter turistic și frecvențe suplimentare pentru mai multe curse actuale.

Astfel, potrivit președintelui CJ Suceava Gheorghe Flutur, din luna iunie se introduc zborurile charter turistic către Zakynthos (Grecia) în fiecare miercuri, și către Antalya (Turcia) în fiecare vineri și luni.

 Totodată, se mai introduce o frecvență pe săptămână pentru Londra, în ziua de joi, începând cu 29 iunie, Milano-Bergamo, în ziua de luni, din 19 iunie, Roma, în ziua de joi, din 22 iunie și Bologna, în ziua de joi, începând cu 22 iunie.

 

„De asemenea, se mai introduc patru frecvențe pe săptămână către București, operate de TAROM, în zilele de marți, joi, vineri și duminică, începând din 20 iunie”, a spus președintele CJ Suceava.

 El a arătat că astfel, pentru luna iunie vor fi 110 zboruri, din care 62 operate de Wizz Air (18 Londra, 15 Milano-Bergamo, 10 Roma, 10 Bologna, 9 Treviso),  37 operate de TAROM de la și către București și       11 zboruri charter operate de către Air Bucharest si Atlas Global (7 Antalya, 4 Zakynthos)

„Vom înregistra, astfel, un număr record de zboruri regulate și charter într-o singură lună, drept care estimăm, pentru luna iunie, și cel mai mare număr de pasageri/ lună din istoria Aeroportului”, a declarat Flutur.