Accident cu trei mașini la Cajvana din cauza unei tinere care nu s-a asigurat când ieșea cu mașina din curte. O femeie a fost rănită


Intră acum și în grupul de

Trei autoturisme au fost implicate, într-un accident în Cajvana din cauza unei tinere care nu s-a asigurat când ieșea cu mașina din curte.

O femeie de 44 de ani din comuna Todirești a fost rănită, miercuri după amiaza, după ce mașina în care se afla a intrat într-o alta care era condusă de o tânăr de 18 ani.

Astfel, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 178D, în interiorul localității Cajvana, femeia de 44 de ani nu a putut evita impactul cu autoturismul manevrat cu spatele dintr-o curte, de o tânără de 18 ani din orașul Cajvana, care nu s-a asigurat corespunzător.

După impact, autoturismul condus de femeia de 44 de ani a fost proiectat într-un autoturism parcat regulamentar pe podețul unui imobil.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto de 44 de ani care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cele două conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 


Intră acum și în grupul de