PSD acuza ca PD-L face politica „cu bata si cu pietre” si vrea „sa supuna” locuitorii judetului prin metode dictatoriale


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, a declarat vineri, ca atitudinea deputatului PD-L – Aurel Olarean, acuzat ca a agresat fiul contracandidatului PNL, dovedeste ca PD-L vrea „sa supuna” locuitorii judetului prin metode dictatoriale, iar politica o face‚ „cu bâta si cu pietre”. Eugen Bejinariu a spus într-o conferinta de presa, ca nu-l mira comportamentul deputatului PD-L – Aurel Olarean, întrucât acesta se înscrie în „modul de a face politica a domnului Flutur si a colegilor domniei sale”. Acesta a subliniat ca PD-L vrea ca celelalte partide sa dispara.  „Trebuie exterminate. Cum le exterminam? Nu prin sisteme democratice, ci cu bâta. Cum a facut si cu pistolul. Eu am mai spus-o. Domnul Olarean, daca a facut acest lucru, nici nu ma mira pentru ca nu este la prima abatere de genul acesta. Ceea ce ma mira pe mine este faptul ca politia nu-si face datoria. Dar stiti de ce nu-si face datoria? Pentru ca nu poate din cauza domnului Flutur sa-si faca datoria. Pentru ca nu este lasata sa-si faca datoria. Pentru ca Flutur îi ameninta. Pentru ca la ora asta, politia din judetul Suceava trebuia sa iasa, având în vedere ca au aparut informatii pe aceasta tema. Tinând cont ca domnul Olarean este deputat în Parlamentul României, politia trebuia sa iasa cu un comunicat sa spuna daca este adevarat sau nu, sau care este stadiul cercetarilor”, a declarat Eugen Bejinariu.

Acesta a reamintit ca „Olarean a arestat politia în judetul Suceava” si ca nici pâna astazi politia nu a spus si nu a facut nimic în acest sens.  „Nu a facut pentru ca nu a fost lasata de domnul Flutur. El vrea sa conduca destinele judetului si chiar al României daca se poate. Acesta este stilul PD-L. Oameni care ameninta, cetateanul nu are siguranta pe strada”, a mai adaugat deputatul PSD. Acesta s-a întrebat daca pe drumurile din România nu au voie sa circule alte persoane în afara senatorului Gheorghe Flutur si deputatul Aurel Olarean.  

Deputatul Bejinariu a mai spus ca, în functie de cum evolueaza acest caz, va decide daca va sesiza Comisia de abuzuri si presedintele Camerei Deputatilor.  „Trebuie sa oprim acest comportament huliganic al oamenilor care fac parte din parlamentul României, dar sunt membri PD-L. Oameni care poarta pistoale la ei. De ce trebuie sa poarte pistol un deputat sau un senator? Cine îl ameninta? Electoratul care l-a trimis în Parlament? Pâna una alta, vad ca ameninta el electoratul. El si cu Flutur ameninta. Acesti oameni ameninta în fiecare zi. Pe toti oamenii îi pun sub calcâi, sub talpa”, a mai afirmat Eugen Bejinariu.

Si presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a cerut vineri, sefului IJP Suceava, comisar sef Nicusor Todirut, sa faca public incidentul de joi seara, în care a fost implicat deputatul PD-L – Aurel Olarean. „Solicit oficial domnului Todirut sa iasa cu un comunicat de presa si sa informeze populatia cu ceea ce s-a întâmplat în seara de joi, 22 mai, în Sucevita. Din informatiile pe care le avem, politia nu e lasata sa-si faca datoria. Sau rezulta ca politia este subordonata lui Flutur, care tipa ca e în opozitie când îi convine. Îi solicit sa iasa cu un comunicat de presa pentru informarea corecta a populatiei. Altfel, planeaza suspiciuni foarte mari de încalcare a legii din partea politiei judetului Suceava”, a afirmat Gavril Mîrza.


Intră acum și în grupul de