Off – Road : Bucovina Off-Road Challenge a ajuns la a doua editie


Intră acum și în grupul de

În aceste zile, Gura Humorului este gazda, celei de-a doua editii a evenimentului concurs „Bucovina Off-Road Challenge, organizat de Clubul Off-Road Bucovina. În acest an, competitia aliniaza la start aproximativ 50 de masini 4X4, care concureaza pe doua clase auto: open si extrem.

La clasa open concureaza numai echipaje formate din câte doua masini, fiecare autoturism având un pilot si un copilot, în timp ce la clasa extrem, concursul se desfasoara individual, un echipaj fiind format dintr-un pilot si un copilot.

Premiile din acest concurs sunt atragatoare. Locul I la clasa extrem va fi premiat cu 1.000 euro iar la clasa open cu 500 de euro. Locurile II si III de la ambele vor fi premiate cu produse specifice off-road-ului.

Competitia, care a început înca de vineri dimineata, continua sâmbata si duminica pe trasee cu o lungime de aproximativ 50 de kilometri care vor cuprinde si portiuni speciale.

Sâmbata, de la ora 10.30 începe a doua zi a concursului, ora estimata pentru încheierea probelor fiind 19. Doua ore mai târziu va avea loc festivitatea de decernare a premiilor speciale si haioase ale competitiei.

Duminica este programat un trial dupa care vor fi desemnati câstigatorii celei de-a doua editii a concursului.

 


Intră acum și în grupul de