Fotbal Club Cetatea : Tomaz, in probe la FC Bihor


Intră acum și în grupul de

Fostul jucator al Cetatii Suceava Tomaz Donizete sustine în aceste zile probe de joc la formatia de liga secunda FC Bihor. Atacantul brazilian a ajuns în curtea gruparii oradene prin intermediul impresarului Traian Gherghisan si pare sa-i fi convins pe oficialii clubului asupra achizitionarii. „M-a impresionat prin viteza, tehnica si vitalitatea care o arata în joc. Daca nu va veni cu pretentii exagerate si se va întelege cu conducerea, mi l-as dori în lot”, a declarat pentru presa centrala antrenorul formatiei oradene, Gheorghe Silaghi.

Tomaz a fost exclus din lotul Cetatii în urma cu o luna, dupa o escapada nocturna în care a fost implicat si ieseanul Adrian Caragea. În cele opt luni petrecute pe Areni, atacantul din Tara Cafelei a îmbracat tricoul formatiei sucevene în 20 de partide oficiale, reusind sa marcheze 4 goluri.

La sedintele de pregatire ale echipei bihorene a luat parte si Walid Enani, un alt jucator care a cochetat în trecut cu Cetatea Suceava. Atacantul german este în cautarea unei echipe dupa ce, în urma cu o luna, nu a reusit sa-l impresioneze pe antrenorul Marian Pana, în cele zece zile în care a sustinut probe de joc la gruparea suceveana. “Nu m-a impresionat prea tare în perioada de proba în care s-a aflat la Cetatea. Consider ca jucatori de nivelul lui sunt si în România, si nu merita sa cumparam un fotbalist oarecare doar pentru ca vine din Germania”, a sustinut la vremea respectiva seful bancii tehnice de pe Areni.

Periplul jucatorilor de la Cetatea la FC Bihor a fost deschis în pauza competitionala din iarna de brazilianul Roberto Ayza Berca, ajuns la gruparea oradeana în detrimentul clubului sucevean. Negocierile dintre oficialii „galben-albastrilor” si impresarul jucatorului au esuat atunci din pricina pretentiilor financiare ale fotbalistului, considerate exagerate de conducatorii formatiei de pe Areni. 


Intră acum și în grupul de