Fotbal Club Cetatea : Tomaz, in probe la FC Bihor

Fostul jucator al Cetatii Suceava Tomaz Donizete sustine în aceste zile probe de joc la formatia de liga secunda FC Bihor. Atacantul brazilian a ajuns în curtea gruparii oradene prin intermediul impresarului Traian Gherghisan si pare sa-i fi convins pe oficialii clubului asupra achizitionarii. „M-a impresionat prin viteza, tehnica si vitalitatea care o arata în joc. Daca nu va veni cu pretentii exagerate si se va întelege cu conducerea, mi l-as dori în lot”, a declarat pentru presa centrala antrenorul formatiei oradene, Gheorghe Silaghi.

Tomaz a fost exclus din lotul Cetatii în urma cu o luna, dupa o escapada nocturna în care a fost implicat si ieseanul Adrian Caragea. În cele opt luni petrecute pe Areni, atacantul din Tara Cafelei a îmbracat tricoul formatiei sucevene în 20 de partide oficiale, reusind sa marcheze 4 goluri.

La sedintele de pregatire ale echipei bihorene a luat parte si Walid Enani, un alt jucator care a cochetat în trecut cu Cetatea Suceava. Atacantul german este în cautarea unei echipe dupa ce, în urma cu o luna, nu a reusit sa-l impresioneze pe antrenorul Marian Pana, în cele zece zile în care a sustinut probe de joc la gruparea suceveana. “Nu m-a impresionat prea tare în perioada de proba în care s-a aflat la Cetatea. Consider ca jucatori de nivelul lui sunt si în România, si nu merita sa cumparam un fotbalist oarecare doar pentru ca vine din Germania”, a sustinut la vremea respectiva seful bancii tehnice de pe Areni.

Periplul jucatorilor de la Cetatea la FC Bihor a fost deschis în pauza competitionala din iarna de brazilianul Roberto Ayza Berca, ajuns la gruparea oradeana în detrimentul clubului sucevean. Negocierile dintre oficialii „galben-albastrilor” si impresarul jucatorului au esuat atunci din pricina pretentiilor financiare ale fotbalistului, considerate exagerate de conducatorii formatiei de pe Areni.