Bovina salvata de pompieri din albia Somuzului


Intră acum și în grupul de

Pompierii au reusit sa salveze sâmbata, o vaca din albia Somuzului. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” Suceava, Detasamentul de pompieri Falticeni împreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Dolhestii Mari, au intervenit sâmbata la ora 14:00, cu o autospeciala pentru salvarea unui animal, o bovina, cazuta în albia pârâului Somuz, în localitatea Dolhestii Mari.

La sosirea garzii de interventie, bovina era cazuta de la o înaltime de cca 6 m în albia pârâului, unde exista pericolul de vatamare corporala.

Dupa o ora pompierii, au reusit sa înapoieze animalul nevatamat, Ilenei M.

Zilele trecute, o alta vacuta a fost salvata de catre pompierii suceveni dintr-o fosa septica. Atunci, Detasamentul de pompieri Suceava împreuna cu Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Scheia au intervenit cu o autospeciala pentru salvarea bovinei cazuta într-o fosa septica, în localitatea Sf. Ilie, comuna Scheia.

Când pompierii au ajuns la fata locului, bovina, ce apartine Mariei D., era cazuta într-o fosa septica, unde exista pericolul de vatamare corporala.

Animalul a fost scos fara a fi ranit.


Intră acum și în grupul de