ISU „Bucovina” isi pregateste lotul cu care va participa la faza interjudeteana a Concursurilor Profesionale


Intră acum și în grupul de

La  sfârsitul acestei saptamâni, ISU „Bucovina” Suceava a organizat etapa a II-a, faza Inspectorat a Campionatului de Concursuri Profesionale, scopul acestei activitati fiind selectarea celor mai buni sportivi  practicanti ai acestei discipline, pentru constituirea lotului Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” Suceava, lot care va participa la faza interjudeteana.

„Competitia desfasurata între cele 5 echipe din judet a fost foarte strânsa, ambitiile mari si efortul depus de catre participanti a fost pe masura, sportivii pompieri au demonstrat ca au valoare si o buna conditie fizica”, a precizat ofiterul informare- relatii publice din cadrul ISU „Bucovina” Suceava, Dan Baltaru, care a mai adaugat ca, actiunea s-a desfasurat atât pe platoul I.S.U Suceava (proba – Scara de fereastra), cât si pe stadionul „Areni”(probele – „Pista cu obstacole pe 100 m”, „Stafeta 4 x 100 m”, „Realizarea dispozitivului la motopompa”).

Astfel, la startul competitiei s-au prezentat Detasamentele de pompieri Suceava, Falticeni, Radauti, Câmpulung Moldovenesc si Vatra Dornei.

În urma desfasurarii competitiei la proba „Scara de fereastra”, pe primul loc s-a clasat sg.maj. Bolohan Radu, pe locul 2 sg.maj. Orhei Liviu, pe locul 3 plt.maj. Stiubianu Sorin, iar clasamentul pe echipe arata ca locul I a fost adjudecat de Detasamentul Suceava, locul II de Detasamentul Falticeni, iar locul  III de Detasamentul Radauti.

La proba „pista cu obstacole pe 100 m”, primele doua locuri au fost adjudecate tot de Bolohan Radu si Orhei Liviu, iar locul trei de sg.maj. Popovici Bogdan, iar în  ceea ce priveste clasamentul pe echipe, primul loc l-a obtinut Detasamentul Radauti, al doilea- Detasamentul Suceava, iar al treilea- Detasamentul Falticeni. 

La „Stafeta 4 x 100 m”, locul 1 a fost luat de Detasamentul Radauti, locul 2 de Detasamentul Suceava, iar locul 3 de Detasamentul Vatra Dornei.

La proba „Realizarea dispozitivului la motopompa”, primul loc pe podium a fost ocupat de Detasamentul Radauti, locul doi de Detasamentul Vatra Dornei, iar locul 3 de Detasamentul Suceava.

În clasamentul general, ordinea premierii este Detasamentul Suceava, Detasamentul Radauti, Detasamentul Vatra Dornei, Detasamentul Falticeni si Detasamentul Câmpulung Moldovenesc.

„Toate probele s-au desfasurat în conditii maxime de siguranta, fair – play si disciplina sportiva”, mai mentioneaza Dan Baltaru. Premierea sportivilor a avut loc pe platoul unitatii, iar diplomele si cupele au fost înmânate de catre Inspectorul sef – colonel Lucel Lulciuc si Prim adjunct – colonel Ion Burlui. 


Intră acum și în grupul de