Ministrul Vosganian promite sustinere pentru primarul de Campulung


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PNL, Varujan Vosganian, care este si ministru al Economiei si Finantelor, le-a promis locuitorilor din municipiul Câmpulung Moldovenesc ca în privinta rezolvarii problemei legate de gazul metan, lucrurile se vor rezolva favorabil pâna în toamna acestui an. Având alaturi o parte importanta din echipa de conducere de la nivelul PNL Suceava, coordonata de Tiberiu Prodan, ministrul a început periplul sau prin Câmpulung Moldovenesc, chiar din piata centrala, unde a stat de vorba minute în sir, cu oamenii care erau acolo.

Principalele probleme exprimate de câmpulungeni au fost legate de gazul metan si de posibilitatea ca orasul sa aiba apa calda si caldura în regim centralizat. Varujan Vosganian a dat asigurari, zecilor de locuitori ai orasului, ca problema gazului este la un pas de a fi rezolvata, existând o serie de formalitati ce mai trebuie trecute. În ce priveste apa calda si caldura, ea reprezinta o problema pe care primarul Constantin Gabriel Serban a rezolvat-o într-o masura, însa va fi nevoie si de interventia si ajutorul locuitorilor orasului pentru ca bransarea la sistemul centralizat de alimentare cu apa calda si caldura sa se faca pâna în toamna acestui an.

De altfel, Varujan Vosganian a mers într-o plimbare prin oras, alaturi de Gabriel Serban, oprindu-se la mai multe firme si stând de vorba cu toti cei care le-au iesit în cale. „Sunt convins ca un câmpulungean autentic, cum este Constantin Gabriel Serban, stie si poate sa faca din oras o adevarata statiune turistica. Va avea tot spijinul nostru”, a mai spus ministrul Vosganian la finalul vizitei sale.


Intră acum și în grupul de