Gura Humorului are o noua sala de sport polivalenta


Intră acum și în grupul de

Gura Humorului se poate mândri, de la finele saptamânii trecute, cu o noua sala polivalenta, realizata cu fonduri de la Guvernul României si care, în materie de dotari, este la un nivel foarte ridicat. În prezenta ministrului Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, primarul PNL al orasului, Marius Ursaciuc, a taiat panglica, alaturi de el fiind senatorul Tiberiu Prodan si deputatul Mihai Sandu Capra. Momentul cel mai amuzant al evenimentului a fost cel în care ministrul a fost invitat sa se dezbrace de haina sa de costum si sa îmbrace un chimono de Karate, special pregatit pentru acel eveniment.

Varujan Vosganian a fost placut impresionat de modul în care s-a facut primirea sa si a fost aplaudat minute în sir, la intrarea în sala, de sutele de humoreni ce s-au adunat la deschiderea noii sali.

„E un om care stie ce vrea si un primar vrednic. Merita sa fie în fruntea acestui oras”, a spus Varujan Vosganian, care este la nivelul PNL, vicepresedinte. De altfel, legatura dintre Varujan Vosganian si Marius Ursaciuc este mult mai veche, ea dainuind din vremea când fiinta UFD.

Imediat dupa sfintirea salii si discursuri, zeci de elevi de la scolile din Gura Humorului au facut câteva demonstratii de virtuozitate sportiva, disputând o serie de mini-meciuri în noua sala de sport. 


Intră acum și în grupul de