Operațiunea comună Contrabandă 2017: Autoturism plin cu țigări de contrabandă depistat la Bivolărie


Intră acum și în grupul de

În cadrul Operațiunii Comune Contrabandă 2017, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Vicovu de Sus – ITPF Sighetu Marmației au desfășurat, miercuri, o acțiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu țigări, la care au participat și lucrători din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău.

Astfel, în jurul orei 20.00, un echipaj format din polițiști de frontieră și jandarmi a oprit pentru control, pe o stradă de pe raza localității de frontieră Bivolărie, jud. Suceava, un autoturism marca Audi A 4, condus de către Vasile T., în vârstă de 21 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

La controlul efectuat asupra mașinii, în portbagaj, au fost descoperite mai multe colete cu țigări, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii șoferului, împreună cu autoturismul cu țigări, la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii țigărilor a rezultat cantitatea de 3.000 pachete cu țigări, marca Marble, proveniență ucraineană, în valoare de 33.600 lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autoturismul folosit la activitatea infracțională în valoare de 4.500 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.


Intră acum și în grupul de