S-a ascuns sub pat, dupa ce a accidentat o fata aflata pe bicicleta


Intră acum și în grupul de

Dupa ce a accidentat cu masina o fata care circula cu bicicleta, a parasit locul faptei si s-a ascuns acasa, sub pat. Potrivit IPJ Suceava, duminica, în jurul orelor 20:25, lucratorii Postului de Politie Zvoristea au fost sesizati prin 112 despre faptul ca pe DJ 208 B, în dreptul unei locuinte din satul Serbanesti, comuna Zvoristea, s-a produs un accident de circulatie soldat cu vatamarea corporala a unei minore care circula pe o bicicleta, iar autorul accidentului a parasit locul faptei fara încuviintarea Politiei.

Deplasati la fata locului, politistii au constatat ca minora accidentata este S. L., în vârsta de 14 ani din localitatea Serbanesti, care mergea pe o bicicleta, pe partea dreapta a drumului DJ 208 B, în directia de mers Zvoristea – Hântesti si a virat stânga, fiind acrosata de un autoturism neidentificat, al carui conducator a parasit locul accidentului. Victima a fost transportata la Spitalul Judetean Suceava, ocazie cu care a fost diagnosticata cu „contuzie cerebrala medie” si a ramas internata în sectia Chirurgie Infantila, necesitând pentru vindecare un numar de 5-7 zile îngrijiri medicale.

Politistii au demarat cercetari amanuntite si au constatat ca autorul accidentului a fost C. Marian, de 30 ani din satul Slobozia, comuna Zvoristea, care conducea un autoturism marca Dacia 1310. Acesta a fost gasit la domiciliul sau din comuna Zvoristea, satul Slobozia, ascuns sub un pat din bucataria de vara, iar autoturismul Dacia a fost gasit în gradina din spatele casei, prezentând avarii în partea stânga fata, respectiv far spart, capota motor si aripa stânga fata, parbriz spart în partea stânga, cupola în partea stânga fata înfundata.

Potrivit IPJ Suceava, C. Marian poseda permis de conducere categoria „B” din anul 1997, si a fost testat în mod repetat cu etilotestul, însa datorita faptului ca sufla necorespunzator, aparatul a indicat „Eroare” si a fost condus la Spitalul Judetean Suceava, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 


Intră acum și în grupul de