Dragoste intre doi adolescenti, terminata tragic


Intră acum și în grupul de

Un baiat de 18 ani, Daniel C., din orasul Frasin, sportiv la Liceul de profil din oras si-a pus capat zilelor duminica seara, aruncându-se în apele reci ale râului ce traverseaza municipiul Suceava.

Prietena lui de 15 ani, Raluca C., din Horodnicul de Sus, eleva la Colegiul Tehnic Petru Musat Suceava se afla în stare grava la spitalul Judetean dupa ce a încercat sa-l salveze. Dragostea celor doi tineri a început o data cu deschiderea anului scolar, când s-au întâlnit în caminul unde erau cazati amândoi. Totul a fost frumos, pâna când parintii fetei au auzit despre relatia lor cu vreo doua luni în urma. De atunci, se pare ca au aparut problemele si telefoanele venite din partea mamei fetitei (plecata la munca în Italia), care i-a solicitat în repetate rânduri baiatului sa încheie relatia.

Tot de atunci au început si absentele tânarului de la scoala.

Adriana Curca, diriginta baiatului, povesteste ca “elevul nu era de mult timp în clasa ei, dar în ultima perioada lipsea tot mai des de la scoala, pentru ca era îndragostit”.

Profesorii sunt consternati de cele întâmplate si nu îsi pot explica gestul.

Dumitru Livadaru, profesor de sport, spune ca era un baiat bun, muncitor si cu perspective în activitatea sportiva. „Îi stiam împreuna, i-am vazut la plimbare, se tineau de brat. În ultima perioada era mai retras”, spune profesorul Livadaru.

 
În încercarea de a-l salva pe prietenul ei, fata a ajuns si ea în stare grava la spital. În momentul de fata se afla în coma, sub stricta supraveghere a medicilor, care sunt rezervati cu privire la viitor.

Medicul Dorin Stanescu, seful sectie ATI Spitalul Judetean Suceava, spune ca „fata este în stare grava, sub stricta supraveghere medicala, deoarece a facut complicatii. Suntem rezervati cu privire la viitor si nu sunt excluse nici sechelele”. 

Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, Detasamentul de pompieri Suceava a intervenit duminica, la ora 19:14 cu un echipaj de descarcerare si un modul SIAMUD, pentru salvarea a doua persoane de la înec, din râul Suceava, în zona Bazarului din municipiul Suceava.

În momentul sosirii echipajelor, Daniel C. se afla în albia râului Suceava, înecat, iar Raluca C. se afla pe mal în stare de rau epileptic. Aceasta a fost resuscitata si transportata la Spitalul Judetean „Sf. Ioan cel Nou” pentru investigatii amanuntite. Daniel C. a fost adus la mal de catre echipaj si preluat apoi de catre organele abilitate. 


Intră acum și în grupul de