Barbatul care si-a omorat concubina cu mai multe lovituri de cutit a fost arestat


Intră acum și în grupul de

Barbatul care si-a omorât concubina cu mai multe lovituri de cutit sâmbata seara, se afla în arest. Potrivit purtatorului de cuvânt al Parchetului de pe lânga Tribunalul Suceava, Luminita Hurjui, institutia a dispus duminica, începerea urmaririi penale fata de MIRCEA M., în vârsta de 62 de ani, cu antecedente penale, pentru savârsirea infractiunii de omor. Potrivit rechizitoriului, în seara zilei de 24.05.2008, în jurul orelor 19.00, în timp ce se afla la domiciliul sau din satul Prelipca, oras Salcea, pe fondul consumului de bauturi alcoolice si a unui conflict spontan, Mircea M. i-a aplicat concubinei sale, Stela P., în vârsta de 61 de ani, mai multe lovituri cu un cutit în zona membrelor inferioare si a celor superioare, provocându-i leziuni care au dus ulterior la decesul acesteia, în timp ce se afla la Spitalul Judetean „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

Purtatorul de cuvânt al Parchetului de pe lânga Tribunalul Suceava precizeaza ca, prin ordonanta Parchetului de pe lânga Tribunalul Suceava din data de 25.05.2008, s-a dispus retinerea lui Mircea M. pentru o perioada de 24 de ore, si tot atunci a fost pusa în miscare actiunea penala împotriva acestuia. Luni, Tribunalul Suceava a dispus luarea masurii arestarii preventive pentru o perioada de 29 de zile.

Potrivit fisei de cazier a lui Mircea M., rezulta ca acesta a fost condamnat în anul 1977 pentru savârsirea infractiunii de omor calificat, cu pedeapsa de 15 ani închisoare si interzicerea drepturilor pentru 6 ani, fiind obligat la tratament medical pe durata pedepsei. Acesta a fost eliberat la data de 08.02.1988, la expirarea executarii pedepsei.

Pedeapsa prevazuta de lege pentru infractiunea de omor este închisoare de la 10 la 20 de ani si interzicerea unor drepturi.


Intră acum și în grupul de