A pus in portbagaj bicicleta barbatului pe care l-a accidentat si a plecat spre casa


Intră acum și în grupul de

Un sofer baut la volan a accidentat un biciclist, iar dupa o altercatie cu acesta, i-a luat bicicleta si a pus-o în portbagaj, plecând spre casa. Potrivit IPJ Suceava, duminica, la ora 15.23, pe D.N. 17 în interiorul comunei Pojorâta, M. GIGI, în vârsta de 40 ani din municipiul Câmpulung Moldovenesc, posesor al permisului de conducere categoriile „B,BE,C,CE”, în timp ce conducea în stare vadita de ebrietate autoturismul marca „BMW”, l-a accidentat pe biciclistul M. STELIAN, de 39 ani, din comuna Horodniceni,  care se deplasa pe partea dreapta a drumului în aceeasi directie de mers.  

Si ca si cum acest lucru nu a fost suficient, dupa producerea accidentului, conducatorul auto a avut o altercatie cu biciclistul, i-a luat bicicleta în portbagaj, dupa care a plecat spre domiciliu.

Conducatorul auto a refuzat testarea alcoolscop si recoltarea probelor biologice si nu purta centura de siguranta. Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 1, 00 mg/l alcool pur în aerul expirat si i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 


Intră acum și în grupul de