Spitalul municipal Fălticeni va fi condus în următorii trei ani de medicul Vlad Alexandru Morariu. Contestația privind rezultatul concursului a fost respinsă


Intră acum și în grupul de

Spitalul municipal Fălticeni va fi condus în următorii trei ani de medicul Vlad Alexandru Morariu, contestaţia formulată în urma desfăşurării concursului pentru ocuparea funcţiei de manager al unităţii de către contracandidatul său, consilierul juridic Mihaela Amariei, fiind respinsă, joi, de Comisia de soluţionare a contestaţiilor.

Comisia de soluţionare a contestaţiei a publicat, joi, pe site-ul Spitalului municipal Fălticeni rezultatul soluţionării contestaţiei formulate de unul dintre candidaţii la concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului municipal Fălticeni, respectiv cea a consilierului juridic Mihaela Amariei.

Potrivit deciziei acestei comisii, în urma reevaluării probelor, nota candidatei în urma soluţionării contestaţiei este 6,64, mai mică decât cea iniţială, care a fost 7,54, după susţinerea concursului.

Reamintim că la concursul organizat în data de 6 iunie pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului municipal Fălticeni s-au înscris doi candidaţi: medicul Vlad Alexandru Morariu, manager al unităţii, şi consilierul juridic Mihaela Amariei. Cei doi candidaţi au fost declaraţi admişi în urma etapei de verificare a îndeplinirii condiţiilor de concurs, pentru a putea participa la etapa de susţinere publică şi de evaluare a proiectului de management.

Comisia de examinare a publicat în cursul după-amiezii de marţi rezultatele acestui concurs, unul dintre candidaţi, Mihaela Amariei, a obţinut nota 7,54, iar celălalt candidat, Vlad Alexandru Morariu, a fost notat cu 9,07.

După soluţionarea contestaţiilor, Consiliul de Administraţie al Spitalului municipal Fălticeni se întruneşte pentru validarea rezultatelor concursului şi le comunică Primăriei Fălticeni, apoi urmează semnarea contractului de management între candidatul declarat admis şi primarul municipiului Fălticeni.

Managerul Spitalului Municipal Fălticeni, medicul Vlad Alexandru Morariu, a declarat, marţi, pentru NewsBucovina, că prioritatea sa în noul mandat de manager este finalizarea, până la sfârşitul acestui an, a lucrărilor la noul sediu al unităţii spitaliceşti şi “punerea lui în slujba cetăţenilor din teritoriul arondat Spitalului municipal Fălticeni”.

Menţionăm că proiectele de management ale celor doi candidaţi înscrişi la concurs au fost publicate pe site-ul Spitalului municipal Fălticeni.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de