PNL Suceava cere institutiilor abilitate sa nu musamalizeze cazul Olarean, chiar daca sunt presiuni asupra lor


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc, a declarat luni, într-o conferinta de presa, ca PD-L dovedeste ca este partidul „care minte, fura si încalca legea”. „Poate ca ei se cred deasupra celorlalti din societate si pentru ei nu exista lege”, a afirmat Mihai Steiciuc. Acesta a amintit ca a cerut, saptamâna trecuta, conducerii PD-L Suceava, presedintelui organizatiei, Gheorghe Flutur, sa se delimiteze de comportamentul lui Aurel Olarean, însa raspunsul primit a fost ca PD-L Suceava „nu-si lasa oamenii la greu”.  „Înseamna ca am avut dreptate de câte ori am spus ca toate accesele de teroare pe care le vedem la membrii PD-L sunt aprobate de acest partid, care de fapt le si încurajeaza”, a mentionat Mihai Steiciuc.

Acesta considera ca PD-L actioneaza într-un stil „bolsevic” si ca ceea ce urmareste este sa devina partid-stat. „Se cred deja deasupra legii, nu respecta pe nimeni si încearca prin teroare sa te supuna”, a spus vicepresedintele PNL Suceava.  

Acesta a cerut institutiilor abilitate sa-si faca datoria în cazul deputatului Aurel Olarean, cercetat pentru amenintare si distrugere împotriva fiului candidatului PNL la functia de primar al municipiului Radauti, chiar daca sunt presiuni asupra lor, din partea PD-L,  „sa musamalizeze si aceasta iesire a lui Aurel Olarean”. De asemenea, Mihai Steiciuc a cerut si tuturor cetatenilor sa nu lase nesanctionat acest „comportament huliganic” al liderului PD-L Aurel Olarean. „Nu dorim un nou partid stat, pentru ca nu dorim un nou comportament de acest tip”,  a mai adaugat Mihai Steiciuc.

Pe de alta parte, presedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat într-o conferinta de presa, ca nu este de acord cu violenta. „Dezaprob orice forma de violenta”, a afirmat Gheorghe Flutur si a precizat ca, în cazul Olarean, organele abilitate sunt cele care trebuie sa-si spuna mai întâi punctul de vedere. 


Intră acum și în grupul de