Ovidiu Dontu crede ca Itcaniul poate deveni cea mai frumoasa zona a Sucevei


Intră acum și în grupul de

Ovidiu  Dontu, candidatul  PSD la functia de Primar al  Sucevei s-a întâlnit cu 200 de locuitori ai cartierului Itcani. El a fost sustinut de o echipa puternica social democrata, condusa de presedintele PSD si al Consiliului Judetean Gavril Mîrza, europarlamentarul Catalin Nechifor, presedintele organizatiei municipale PSD, Virginel Iordache, candidatii la functia de consilier local Niculai Bosancu, Eugen Girigan, Emil Ursu, Cornel Casu, Doina Cocris, Cristi Sologon, Nicolae Margineanu si  Nicu Bereanu.

Ovidiu Dontu a prezentat 3 dintre proiectele sale pentru Suceava: minim 1000 de locuri de munca prin refacerea zonei industriale, Asfalt de calitate odata cu refacerea tuturor strazilor din oras, Rezolvarea problemei câinilor fara stapîn în 6 luni de la preluarea mandatului.

Locuitorii cartierul Itcani au acuzat starea proasta a drumurilor, lipsa canalizarii pe strada Gheorghe Doja, neasfaltarea strazii Cimitirului, piata neamenajata, lipsa parcurilor si a locurilor de joaca pentru copii.

„Cartierul Itcani poate deveni cea mai frumoasa zona a Sucevei, pentru ca este o zona de case, unde urbanismul nesimtit nu si-a facut înca simtita prezenta ca în celelalte zone ale orasului. Indiferenta edililor de pâna acum a facut sa existe zone în Itcani unde nu sunt conditiile de dezvoltare ale unei localitati urbane, pentru ca lipsa canalizarii, a apei, a gazului, a curentului electric si a drumurilor, ne duc cu gândul la o localitate rurala, în ciuda faptului ca locuitorii cartierului Itcani platesc aceleasi impozite ca si ceilalti suceveni”, a declarat Ovidiu Dontu.


Intră acum și în grupul de