Acasă Actualitate Prefectul solicita sanctionarea politistilor care nu au informat institutia despre incidentul cu...

Prefectul solicita sanctionarea politistilor care nu au informat institutia despre incidentul cu deputatul Olarean


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Stefan Alexandru Baisanu, a declarat marti, într-o conferinta de presa, ca a solicitat sanctionarea politistilor care nu au informat la timp Prefectura Suceava despre incidentul în care a fost implicat deputatul PD-L, Aurel Olarean. Prefectul Baisanu a aratat ca a aflat despre acest incident, care a avut loc la sfârsitul saptamânii trecute, de la „oamenii din presa” si a spus ca este nemultumit de aceasta sincopa a Politiei. „Voi lua masuri cu cei care nu mi-au transmis la timp raportul. Raportul trebuia sa-l primesc chiar în seara producerii incidentului. Asa cum sunt informat prompt despre accidente, crime, incendii sau alte lucruri, trebuia sa fiu informat  si despre incidentul în care a fost implicat deputatul Olarean”, a afirmat prefectul Baisanu.

Acesta a adaugat ca IJP Suceava a demarat o ancheta privind incidentul în care a fost implicat deputatul Aurel Olarean si ca Romeo Galan, cel care a fost amenintat de parlamentar si caruia deputatul i-a avariat masina cu un pietroi, a depus o plângere, care a fost directionata Parchetului General, spre solutionare. „Transmit tuturor institutiilor abilitate ca Prefectura doreste o ancheta corecta, curata, pentru ca nimeni nu este mai presus de lege”, a conchis prefectul de Suceava.



Acest caz este o recidiva a deputatului Aurel Olarean. În august 2005, acesta a fost acuzat de mai multi politisti radauteni, aflati într-o misiune, ca autoturismul lor a fost blocat în trafic de cel al deputatului, ca au fost somati de acesta sa coboare din masina, sa stea cu mâinile sus la un gard si sa dea o serie de explicatii. De asemenea, Olarean i-a verificat pe politisti cu fiola, pentru a stabili daca acestia au consumat alcool. 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version