Miron Mitrea cere „PD-L sa-si tina golanii acasa”, ca afecteaza imaginea si brand-ul Bucovina


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD, Miron Mitrea, a declarat marti, la Suceava, ca în ultima perioada s-a constatat ca în urma campaniei electorale, Bucovina este perceputa acum ca o zona violenta, ceea ce afecteaza imaginea si acest brand turistic. Miron Mitrea a spus într-o conferinta de presa ca Bucovina este vazuta, în toata tara, ca o zona cu oameni primitori si calzi si l-a acuzat pe liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, ca a reusit sa determine violente în aceasta zona. „Cred ca Flutur este cel care prin discursul lui fascist a instigat la violenta. Violenta verbala duce la violenta fizica”, a afirmat deputatul PSD. Acesta a aratat ca violenta verbala este diferita în diverse medii, precizând ca, daca la Bucuresti si la televiziuni violenta verbala este înteleasa într-un fel, în comunele din tara violenta este înteleasa altfel.   

„Astazi, Bucovina, într-o perioada foarte scurta a devenit violenta. Asta nu face bine. Nu stiu daca oamenilor de aici le face bine imaginea asta”, a declarat Miron Mitrea, care a adaugat ca brand-ul Bucovina s-a constituit greu si ca  prin promovarea acestuia s-a reusit ca aceasta zona sa fie cea mai dezvoltata în domeniul agroturistic. Deputatul PSD a aratat ca nu face bine nici acestui brand turistic si nici zonei „sa se ajunga la ideea ca ne batem în Bucovina, ca ne taiem în crâsme în campanie, ca intram cu masina peste copilul contracandidatului”.

Miron Mitrea a precizat ca i-a spus presedintelui PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, ca „PD-L sa-si tina golanii acasa”. „PD-L are si oameni de calitate, dar golanii sa si-i tina acasa. Nu ma asteptam însa ca printre golanii lor sa fie si un deputat, ma refer la Olarean. În orice tara civilizata, pentru ceea ce a facut flacaul acesta, intra în puscarie”, a declarat Miron Mitrea. Acesta considera ca în acest caz, Politia din Suceava nu-si face datoria. „Probabil este în subordinea lui Flutur, altfel nu-mi explic cum un cetatean poate da cu masina peste alt cetatean, sa-l dea jos, sa-i rupa hainele, sa-l ameninte cu pistolul si sa nu se întâmple nimic. Motivatia ca nu pot interveni pentru ca este vorba de un deputat este falsa. A intra cu masina într-un contracandidat nu este sarcina de serviciu a deputatilor”, a mai afirmat Miron Mitrea. Acesta crede ca deputatul era si baut si considera faptul ca politia nu l-a gasit pentru a-i lua probe „este o smecherie”.  
 


Intră acum și în grupul de