Fotbal Club Cetatea : Atacantul Vasilica Dicher vrea sa plece de la Cetatea


Intră acum și în grupul de

Vasilica Dicher si-a anuntat intentia de a parasi Cetatea în pauza competitionala din aceasta vara. Iminenta despartire are la baza unele neîntelegeri financiare iscate între oficialii clubului si jucator. Atacantul „galben-albastrilor” reproseaza conducerii gruparii sucevene o suma restanta de 1500 de euro, reprezentând cheltuielile suportate de fotbalist dupa operatie de hernie de disc la care a fost supus în cursul lunii martie. „Banii pe care i-am cheltuit cu operatia din acest an mi-au fost opriti din contract. Nu mi se pare normal având în vedere ca m-am accidentat la antrenamentele echipei, nu în alta parte. Eu am predat deja echipamentul si îmi doresc sa plec de la Cetatea”, a declarat Dicher.

În replica, presedintele clubului sucevean, Dumitru Moldovan, spune ca fotbalistul este la zi cu plata ratelor contractuale. „Clubul l-a sustinut de fiecare data, chiar si în perioada în care a lipsit de pe gazon, asa ca nu-i înteleg nemultumirea. Nu putem plati un jucator în avans. Dicher are un caracter mai dificil, dar este un jucator care si-a facut pe deplin datoria în teren. Pe de alta parte, nu putem sa-l tinem cu forta la echipa. Daca nu ajungem la un consens, noi suntem dispusi sa purtam negocieri cu orice club care se va arata interesat de serviciile lui”, a mentionat Dumitru Moldovan.

Mult mai retinut s-a afisat antrenorul Marian Pana, care spera ca atacantul sa ramâna în continuare sub comanda sa. „Eu îl astept pe Dicher la reunirea lotului din 23 iunie, când ma astept sa reintre în programul normal de pregatire al echipei”, a mentionat tehnicianul gruparii sucevene.

Desi întelegerea dintre Cetatea si Vasilica Dicher expira abia în vara anului viitor, oficialii suceveni s-au aratat dispusi sa se desparta de atacant în schimbul unei sume care sa le acopere cheltuielile pe care l-au suportat în ultima stagiune cu jucatorul în vârsta de 28 de ani. O posibila destinatie pentru Dicher ar putea fi Dunarea Giurgiu, formatie la care ar urma sa faca cuplu de atac cu Stefan Iordache, un jucator plecat de la Cetatea în pauza din iarna.

În cele trei sezoane petrecute pe „Areni”, Vasilica Dicher a bifat 47 de partide oficiale în tricoul „galben-albastrilor”, perioada în care a reusit sa marcheze nu mai putin de 17 goluri. 


Intră acum și în grupul de