Introducerea unui tren de călători pe ruta Cernăuți-Suceava, discutată de Flutur cu omologii din Cernăuți după liberalizarea regimului de vize

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit, miercuri după amiaza, cu omologii din regiunea Cernăuți pentru a discuta despre introducerea unei curse de tren de călători între Cernăuți și Suceava pentru a prelua astfel o parte din traficul la frontieră și pe calea ferată după liberalizarea regimului de vize pentru cetățenii ucraineni.

Astfel, în punctul de trecere a frontierei Siret se desfășoară, miercuri după amiaza, o întalnire a președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, cu oficialitățile de la Cernăuți pe tema introducerii unui tren de călători Cernăuți-Suceava, au declarat pentru News Bucovina surse oficiale.

Întâlnirea are loc în contextul liberalizării regimului vizelor pentru cetățenii ucraineni, care va crea o creștere a traficului de frontieră, au precizat sursele citate.

La întâlnire participă președintele Consiliului Regional Cernăuți, Ioan Muntean, șeful administrației regionale Cernăuți, Oleksandr Fişciuk, dar și primarul de Siret, Adrian Popoiu.

loading...