Introducerea unui tren de călători pe ruta Cernăuți-Suceava, discutată de Flutur cu omologii din Cernăuți după liberalizarea regimului de vize


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit, miercuri după amiaza, cu omologii din regiunea Cernăuți pentru a discuta despre introducerea unei curse de tren de călători între Cernăuți și Suceava pentru a prelua astfel o parte din traficul la frontieră și pe calea ferată după liberalizarea regimului de vize pentru cetățenii ucraineni.

Astfel, în punctul de trecere a frontierei Siret se desfășoară, miercuri după amiaza, o întalnire a președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, cu oficialitățile de la Cernăuți pe tema introducerii unui tren de călători Cernăuți-Suceava, au declarat pentru News Bucovina surse oficiale.

Întâlnirea are loc în contextul liberalizării regimului vizelor pentru cetățenii ucraineni, care va crea o creștere a traficului de frontieră, au precizat sursele citate.

La întâlnire participă președintele Consiliului Regional Cernăuți, Ioan Muntean, șeful administrației regionale Cernăuți, Oleksandr Fişciuk, dar și primarul de Siret, Adrian Popoiu.


Intră acum și în grupul de