PD-L Suceava nu mai vrea salarizare deficitara in CJ


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al organizatiei judetene Suceava a PD-L, Marius Vatavu, a anuntat miercuri ca toti salariatii Directiei pentru Protectia Copilului din cadrul Consiliului Judetean Suceava vor primi toate sporurile ce sunt conferite prin Contractul Colectiv de Munca. Vatavu a criticat atitudinea actualei conduceri a CJ de a nu da aceste sporuri decât la cele mai mici cote posibile. „Noi, în momentul în care vom prelua conducerea Consiliului Judetean Suceava, vom rezolva si problema aceasta. Din datele pe care le avem, la ora actuala se acorda doar un singur spor, si ala la nivelul cel mai mic posibil. Nu putem cere performanta atâta timp cât salarizarea este deficitara”, a tinut sa precizeze secretarul general al PD-L Suceava.

Din punctul sau de vedere, o problema ce va trebui rezolvata va fi si cea a „profesionalizarii angajatilor prin asigurarea cursurilor de perfectionare” si asta pentru ca serviciile oferite sa fie de calitate.

Marius Vatavu nu este de acord nici cu ceea ce el a numit „discriminarea salariala”. El sustine ca în momentul de fata sunt o serie de beneficii pe care doar o parte dintre salariati le primesc si a exemplificat cu tichetele de masa, pe care doar o parte din angajati le primesc acum.


Intră acum și în grupul de