Retras din cursa pentru presedintia CJ Suceava, Gheorghe Flutur (PNDC) este candidat la CJ


Intră acum și în grupul de

PNL Suceava a constatat miercuri, ca Gheorghe Flutur, candidatul retras al PNDC pentru functia de presedinte al CJ Suceava, candideaza din partea formatiunii democrat-crestine pentru functia de consilier judetean.

Vicepresedintele organizatiei municipale a PNL Suceava, Iulian Anghelus, a amintit miercuri, ca la începutul campaniei electorale s-a facut vâlva cu intrarea în cursa pentru presedintia Consiliului Judetean a unui sucevean, pe listele Partidului National Democrat Crestin, „care a avut nesansa sa îl cheme Gheorghe Flutur” si ca atunci, senatorul PD-L Gheorghe Flutur s-a victimizat, invocând situatia drept o masinatiune a adversarilor politici. „Dupa parerea lui, niciun alt om de pe planeta cu acelasi nume ca al domniei sale, nu are voie sa candideze vreodata. Pentru Flutur, Constitutia si drepturile omului fiind doar mofturi”, a spus Anghelus.

În opinia acestuia, presedintelui PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, care în ultimul an si jumatate „a schimbat trei partide”, i-a fost frica de candidatul PNDC. „Este evident ca electoratul este bulversat de traseismul lui politic”, a declarat Iulian Anghelus. Retragerea brusca din cursa electorala a acestui Gheorghe Flutur, pe motiv ca nu ar fi membru al PNDC, a fost suspecta, mai ales ca a fost solicitata chiar de presedintele partidului care l-a lansat în cursa. „De fapt, aceasta retragere a fost facuta sub presiune, evident fiind interesul direct al senatorului Gheorghe Flutur. Evidenta ne arata însa ca lista de consilieri judeteni PNDC este deschisa chiar de Gheorghe Flutur. Deci omul este membru PNDC”, a afirmat Anghelus.      

Vicepresedintele organizatiei municipale PNL Suceava se întreaba care a fost motivatia pentru care a fost retrasa candidatura PNDC de la presedintia CJ Suceava. „Ne întrebam cât a platit Gheorghe Flutur, directorul campaniei nationale a PD-L, pentru înlaturarea acestui obstacol si cui? O fi platit la o icoana facatoare de minuni si i s-a realizat visul? Poate la Moara?”, se întreaba Iulian Anghelus. Acesta considera ca „violenta repetata si gratuita, mita electorala, fuga de dezbateri publice, campania opulenta, refuzarea realitatii, au facut parte, din pacate pentru judetul Suceava, din proiectul politic al unor lideri ai PD-L”.

Presedintele organizatiei judetene a Partidului National Democrat Crestin Suceava, Ovidiu Ilisei, a contestat, la Tribunalul Suceava, candidatura la presedintia Consiliului Judetean Suceava a propriului candidat, Gheorghe Flutur, din Poieni-Solca. Printre motivele invocate în contestatie de Ovidiu Ilisei, a fost si lipsa adeziunii la PNDC a candidatului lor.

Instanta a acceptat contestatia si a dispus retragerea candidaturii lui Gheorghe Flutur din Poieni-Solca.  


Intră acum și în grupul de