Brandusel Nichitean indeamna PD-istii sa voteze cu PNL


Intră acum și în grupul de

Secretarul general-adjunct al PNL Suceava, Brândusel Nichitean, a facut un apel deschis catre toti fostii sai colegi din PD Suceava, partid care a fost, în opinia lui Brândusel Nichitean, „subjugat de PLD si oamenii lui Gheorghe Flutur”, de a vota la alegerile din 1 iunie cu PNL. Motivul invocat de Brândusel Nichitean este simplu: „PNL a ramas singurul partid democratic de pe esicherul politic sucevean”. Demersul secretarului general adjunct al PNL a fost determinat, sustine acesta, de mai multe zeci de solicitari venite tocmai de la membrii PD de marca ai PD-L, care se simt straini în propriul lor partid. „PD-istii sunt foarte nemultumiti atât de conducerea impusa la nivel judetean de la Bucuresti, cât mai ales de modul în care au fost impuse la nivelul organizatiilor din orase si comune, noi conduceri, prin mandatul lui Gheorghe Flutur”, a explicat Brândusel Nichitean.  

Brândusel Nichitean a pus pe tapet, în cadrul unei conferinte de presa, nemultumirile democratilor cu privire la modul „discriminatoriu” în care au fost realizate listele pentru Consiliile Locale si cum au fost desemnati candidatii la functia de primar. Secretarul general-adjunct al PNL sustine ca democratii sunt nemultumiti ca locurile eligibile pe liste au fost ocupate de membrii PLD veniti în partid si ca „pâna si în sectiile de votare unde erau membri vechi ai PD au fost pusi membri ai PLD”. Cel mai elocvent exemplu este, în opinia lui Brîndusel Nichitean, lista pentru Consiliul Judetean Suceava, unde, între primele opt persoane, „nu se regaseste niciun PD-ist”. Întrebat cum comenteaza faptul ca fostul lider PD, Eugen Uricec se afla totusi pe locul 4 pe lista pentru CJ, raspunsul a venit sec: „Nu-l luati în calcul pe Uricec, ca asta nu a fost niciodata la PD. Asta a fost la PSD tot timpul!”.

Brândusel Nichitean sustine ca este momentul ca adevaratii PD-isti sa voteze un partid, PNL, care tine ridicat stindardul democratiei si egalitatii sanselor într-un partid politic. „Dragi PD-isti, veniti alaturi de mine si de echipa liberala”, a facut apel în final Brândusel Nichitean.


Intră acum și în grupul de