Biciclist acroșat de o mașină la Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 44 de ani din Vicovu de Sus a ajuns la spital după ce a fost acroșat de o mașină în timp ce se deplasa cu bicicleta pe o stradă din localitate.

Potrivit Poliției Județene Suceava, miercuri, în jurul orei 19.07, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Calea Cernăuţi din oraşul Vicovu de Sus, un localnic de 64 de ani, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului la dreapta spre strada Plaiului, moment în care, a acroşat un bărbat de 44 de ani din aceeaşi localitate, ce se deplasa pe bicicletă în aceeaşi direcție.

”În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a biciclistului, care a fost transportat cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

FOTO: someseanul.ro

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto și de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru biciclist, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a informat sursa citată.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 


Intră acum și în grupul de