Interiorul unei case din Sucevita a ars din cauza unui tablou electric


Intră acum și în grupul de

Un tablou electric a fost sursa unui incendiu provocat într-o locuinta din Sucevita. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, Detasamentul de pompieri Radauti împreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Sucevita au intervenit vineri, la orele 13:21, cu patru autospeciale, pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la gospodaria Georgetei V. din localitatea Sucevita.

Când pompierii au ajuns la fata locului, ardea interiorul locuintei, respectiv trei încaperi – o încapere lambrisata arzând pe o suprafata de 20 mp, iar celelalte doua, pe o suprafata de 50 mp, cu pericol de extindere la întreaga locuinta.

Incendiul a fost lichidat la ora 14.45, în limitele gasite.

Focul a distrus 20 mp lambriu lemn, 4 usi din lemn, 3 usi termopan, 3 geamuri termopan, 1 computer si o imprimanta, o masina de spalat si un televizor. S-au degradat peretii din rigips, izolatia din vata minerala a tavanului, mobilierul din doua încaperi, îmbracaminte si bunuri de uz casnic, pagubele fiind estimate de proprietar la 15.000 lei.

În urma cercetarilor s-a constat ca incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric favorizat de un tablou de distributie cu defectiuni, neizolat corespunzator.

Pompierii au salvat casa de locuit si anexele, în valoare de cca 150.000 lei.


Intră acum și în grupul de