Pentru 14 suceveni incarcerati in arestul IPJ, se vor asigura conditii de vot


Intră acum și în grupul de

Unui numar de 14 persoane cu drept de vot ce se afla încarcerate în arestul Inspectoratului de Politie Judetean Suceava li se vor asigura conditiile prevazute de lege pentru a participa la alegerile locale de duminica, a anuntat purtatorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Alin Botezatu.

Pe de alta parte acesta a precizat ca din cele 114 birouri de circumscriptie electorale existente în judetul Suceava, la nivelul comunelor, oraselor si municipiilor, nu mai putin de 100 astfel de sedii sunt repartizate în aria de responsabilitate a politiei.

Din totalul celor 505 sectii de votare din judet, la marea majoritate, 336, paza va fi asigurata de politisti, restul fiind în sarcina lucratorilor Jandarmeriei, Politiei de Frontiera, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si Politiei Comunitare.

Pentru cele 336 de sectii de votare, au fost desemnati 672 de politisti care sa asigure paza acestor obiective, pe timpul votarii si pâna la finalizarea în bune conditii a transportului buletinelor de vot si a materialelor necesare votarii, catre sediul Biroului Electoral Judetean. 


Intră acum și în grupul de