Camion confiscat pentru transport ilegal de lemn, la Ciocănești


Intră acum și în grupul de

Jandarmii suceveni au depistat pe un drum forestier din comuna Ciocănești un bărbat care transporta 14,5 metri cubi de lemn, fără a avea documente legale de provenienţă şi transport.

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a fost prins, miercuri, 21 iunie  a.c., în jurul orei 17.30, de un echipaj de jandarmerie, pe un drum forestier din comuna Ciocănești, transportând material lemnos, fără documente de provenienţă, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava.

„În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că M.F., conducătorul camionului, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Vatra Dornei, transporta cantitatea de  14,5 mc lemn răşinoase, fără aviz de însoțire a materialului lemnos”, au precizat reprezentații Jandarmeriei Suceava.

Sursa citată a arătat că șoferul a fost sancționat cu 5.000 lei, materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării şi predat în custodia Ocolului Silvic Iacobeni, iar camionul a fost indisponibilizat.

(Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de