Un șofer beat și fără permis de conducere a distrus gardul unei case din comuna Izvoarele Sucevei


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Ulma, care s-a urcat beat la volan, deşi nu avea nici permis de conducere, a intrat cu mașina în gardul unei case din comuna Izvoarele Sucevei.

Potrivit Poliției Suceava, accidentul s-a produs duminică, 25 iunie a.c., în jurul orei 15, fiind sesizat prin 112.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 15.00, în timp ce conducea autoturismul înmatriculat în străinătate pe DJ 175, din comuna Izvoarele Sucevei, un bărbat de 34 de ani, din comuna Ulma, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu gardul din lemn al unui imobil”, au arătat polițiștii suceveni.

Sursa citată a menționat că bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai mult, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Astfel, oamenii legii au deschis dosar penal pe numele bărbatului sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și „distrugerea din culpă”, ce va fi soluționat procedural.

(Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de