Flutur: Proiectul de modernizare a drumului Suceava-Iasi a fost declarat eligibil în prima etapă


Intră acum și în grupul de

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, susține o conferință de presă.

Gheorghe Flutur, presedintele CJ Suceava

”O sedinta scurta a CJ si cu o rectificare bugetara pentru Spitalul Judetean ca sa realizam statia moderna de sterilizare.

Imi exprim multumirea ca au participat si reprezentanti ai zonelor lui Stefan cel Mare din Moldova si Ucraina la Festivalul Stefanian.

E o forma de respect si un debut care pe mine, personal, ma multumeste. Aici, la Suceava, parca ne uneste in Cetatea de la Suceava mai usor decat ne asteptam.

Am discutat cu Lilla Ramos, secretar general al UNESCO, care a fost la Suceava pentru a aviza proiectele pentru introducerea unor obiective in patrimoniul Unesco.

Am depus o scrisoare de intentie pentru Manastirea Dragomirna pe care am trimis-o si la Institutul National al Patrimoniului. Socotim ca merita sa intre in patrimoniu.

I-am dat doamnei si o ie si o traistuta de Bucovina. Vrem ca si IA romaneasca sa intre in patrimoniul international al UNESCO.

Proiectul de modernizare a drumului Suceava-Iasi a fost declarat eligibil in prima etapa. Partea grea a fost cea de conditii de inceput. Mai avem un pas.

Ne gandim sa punem trenul spre Cernauti si cred ca va fi nevoie de un transport auto spre Aeroport de la gara.

Controlorii de taxi sa isi faca treaba si sa vada de ce costa un drum Suceava-Aeroport atat de mult. Nu e treaba noastra.

Parcarile de la Aeroport au devenit neincapatoare si am cerut CA de acolo sa gaseasca solutii si pentru taxi si pentru parcarile care vor gazdui clientii.

Uneori sunt evolutii care te iau prin surprindere. De exemplu, pe Rarau devine neincapator platoul acolo în weekend, pentru ca nu s-au amenajat parcari mai mari.

Am inceput procedurile pentru a achizitiona aparatura necesara unui vot electronic ca nu se mai poate cum e in momentul de fata.

Am discutat cu presedintele PNL ce e de facut. Sa vedem pe canicula asta cine rezista si pana unde. Parerea mea: nu cred ca e o optiune sa intram la guvernare.

Trebuie sa ne gandim foarte intelept la ce majoritate ai in Parlament. Ganditi-va cat de greu este sa iti asumi responsabilitatile. PNDL, cadastru si intarzierea nepermisa a cadastrarii Romaniei.Ssa vedem ce le vom spune fermierilor cand va fi nevoie de cadastru ca sa obtii subventia la teren ca vara noi am fost in criza.

Daca vrei doar un joc de imagine, te poti juca. Daca vrei insa sa obtii o majoritate, trebuie sa te uiti in spate si sa vezi ce ai.

Nu comentez cat de legitima este coalitia PSD-ALDE sa guverneze mai ales ca si-a dat jos propriul guvern.”

 

 


Intră acum și în grupul de