Biletul la Festivalul Bucovina Rock Castle va costa 20 lei, iar abonamentul – 30 de lei, a decis CJ Suceava


Intră acum și în grupul de

Consiliul Județean Suceava a decis, luni, tarifele de intrare la Festivalul Bucovina Rock Castle, ce se va desfășura în șanțul Cetății de Scaun a Sucevei,  în perioada 25-27 august.

Astfel, biletul va costa 20 de lei, iar abonamentul pe toată durata evenimentului – 30 de lei.

Se estimează că la ediția din acest a festivalului se vor face încasări de 90.000 de lei din vânzarea biletelor.

Directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, a explicat că sunt necesare încasări de minimum 68.000 de lei pentru a se acoperi cheltuielile festivalului.

Centrul Cultural Bucovina și Muzeul Bucovinei asigură câte 100.000 de lei pentru această manifestare.

Directorul Muzeului Bucovinei a declarat în emisiunea Exclusiv 90 de minute de la Bucovina TV că anul acesta la festivalul Bucovina Rock Castle vor concerta trupe din România, dar și din Olanda, Marea Britanie, Austria sau Grecia.

El a menționat că în prima zi vor evolua Toy Machine, Relative și Basska, De Staat din Olanda și Russkaja din Austria.

În a doua zi, pe scena Bucovina Rock Castle vor urca trupele  Sky Swallows Challenger, Fluturi pe asfalt, Travka, Luna Amară și God is a astronaut din Marea Britanie.

În ultma zi a festivalului vor concerta Unflicted, White Walls, Planet of Zeus din Grecia, Dirty Shirt și Kempes, despre care Emil Ursu a menționat că este cofondatorul formației Cargo, a revenit în România după ce a fost plecat în Australia și este una din marile voci ale rock-ului românesc.

 

 

 


Intră acum și în grupul de