Ion Lungu anunta ca, la Suceava, „Gemenii au invins!”

Primarul municipiului resedinta de judet, Ion Lungu, proaspat reales pentru un nou mandat de patru ani, a declarat în prima conferinta de presa de dupa anuntarea rezultatelor votului de duminica, ca principalele preocupari pentru el vor fi implementarea în cel mai scurt timp a proiectelor pe care le-a promis sucevenilor. Mai mult, Ion Lungu a explicat ca a fost deja la Primarie, pentru o sedinta de lucru cu sefii serviciilor din cadrul executivului local, unde a tinut neaparat sa urgenteze aplicarea si finalizarea proiectelor deja începute în municipiul resedinta de judet. „Sunt convins ca împreuna cu sucevenii vom transforma orasul Suceava, în urmatorii ani, într-un oras de nivel european”, a tinut sa precizeze noul primar al Sucevei.

Acesta a multumit celor care i-au dat votul, l-a felicitat pe seful sau de partid, Gheorghe Flutur, pentru victoria la sefia Consiliului Judetean si a transmis multumiri speciale familiei si fratelui geaman, Costantin, cel care pe perioada campaniei a fost tinta unor atacuri dure din partea PSD. „În mod deosebit, îi multumesc fratelui meu geaman, care a fost seful campaniei electorale. Ca o concluzie – Gemenii au învins la Suceava”, a spus Ion Lungu, cu aluzie directa la anunturile celor de la PSD, cum ca pe 1 iunie „Gemenii vor cadea la Suceava”.

În urma numararii voturilor, la Suceava, PD-L va ocupa 16 locuri în Consiliul Local, 5 vor fi ale PSD si doar 2 ale PNL.