Ion Lungu anunta ca, la Suceava, „Gemenii au invins!”


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului resedinta de judet, Ion Lungu, proaspat reales pentru un nou mandat de patru ani, a declarat în prima conferinta de presa de dupa anuntarea rezultatelor votului de duminica, ca principalele preocupari pentru el vor fi implementarea în cel mai scurt timp a proiectelor pe care le-a promis sucevenilor. Mai mult, Ion Lungu a explicat ca a fost deja la Primarie, pentru o sedinta de lucru cu sefii serviciilor din cadrul executivului local, unde a tinut neaparat sa urgenteze aplicarea si finalizarea proiectelor deja începute în municipiul resedinta de judet. „Sunt convins ca împreuna cu sucevenii vom transforma orasul Suceava, în urmatorii ani, într-un oras de nivel european”, a tinut sa precizeze noul primar al Sucevei.

Acesta a multumit celor care i-au dat votul, l-a felicitat pe seful sau de partid, Gheorghe Flutur, pentru victoria la sefia Consiliului Judetean si a transmis multumiri speciale familiei si fratelui geaman, Costantin, cel care pe perioada campaniei a fost tinta unor atacuri dure din partea PSD. „În mod deosebit, îi multumesc fratelui meu geaman, care a fost seful campaniei electorale. Ca o concluzie – Gemenii au învins la Suceava”, a spus Ion Lungu, cu aluzie directa la anunturile celor de la PSD, cum ca pe 1 iunie „Gemenii vor cadea la Suceava”.

În urma numararii voturilor, la Suceava, PD-L va ocupa 16 locuri în Consiliul Local, 5 vor fi ale PSD si doar 2 ale PNL. 


Intră acum și în grupul de