Gheorghe Flutur- Judetul Suceava confirma ca este de dreapta


Intră acum și în grupul de

Presedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a apreciat într-o conferinta de presa, ca rezultatul obtinut de PD-L în judetul Suceava este „o victorie foarte buna” si ca în felul acesta, judetul Suceava confirma ca este de dreapta. Rezultatele partiale oferite de Biroul Electoral Judetean Suceava arata ca dupa numararea voturilor exprimate în 47 din cele 114 circumscriptii electorale, Gheorghe Flutur a obtinut un procent de 44,7% pentru sefia CJ, iar contracandidatul sau, Gavril Mîrza (PSD), actualul presedinte al CJ Suceava, 36,9%.

Gheorghe Flutur a mai adaugat ca PD-L are în judet 23 de primari din primul tur de scrutin, iar alti 40 de candidati de primar au intrat în turul al doilea. „Este o victorie meritata a PD-L”, a afirmat presedintele PD-L Suceava.

Acesta a promis ca va fi presedintele Consiliului Judetean „pe care sucevenii îl asteapta”, apreciind ca va fi de lucru „enorm”.

Gheorghe Flutur a spus ca primul proiect pe care îl vizeaza este de organizare eficienta a CJ Suceava, astfel încât sa faca fata absorbtiei fondurilor europene si sa realizeze cât mai multe proiecte.

De asemenea, acesta a mai anuntat ca urmeaza sa demisioneze din functia de senator, dupa care îsi va prelua mandatul de presedinte al CJ Suceava.

Acesta a aratat ca locul sau de senator va fi preluat de medicul Ioan Mihetiu, aflat pe lista pentru Senat a Aliantei D.A. si care este membru PD-L.


Intră acum și în grupul de