Fotbal : Campionatul Municipal si-a desemnat echipele calificate in play-off

Punct final în sezonul regulat al Campionatului Municipal de Fotbal. Ultimele meciuri disputate pe parcursul saptamânii trecute au stabilit atât clasamentul final al primei faze a competitiei, cât si cele 8 echipe calificate în turneul „play-off”.
Campioana en-titre, Revine, s-a întrebuintat serios în fata tinerei formatii a NTS-ului, reusind sa învinga în final cu scorul de 4-3, desi i-a avut în teren pe toti granzii echipei: M. Lup, N. Grosu, I. Lavric, V. Romascanu, C. Siminiceanu, M. Juncanaru, D. Ene sau M. Gurita.
Într-o alta partida viu disputata, Ambro si-a respectat statutul de lider si a trecut de Interconti cu scorul de 3-1, gratie evolutiei de exceptie a jucatorilor Andrei Pentiuc si Gabi Baitan. Au evoluat formatiile:
Interconti:  Vornicu, Mosuc, Nacu, Nica, Tcaciuc, M. Marius si Craciun.
Ambro: Baitan, Sumanaru, Iriciuc, Radasanu, Buta, Rata si Pentiuc.
Cele 15 minute ramase restante din meciul Revine si Omniasig, au adus pe tabela de marcaj înca trei goluri. Revine a reintrat repede în joc si a redus din handicap la 2-3, dar, pe contraatac, Omniasig a înscris de doua ori, asigurându-si astfel o victorie cu scorul de 5-2.