Fotbal : Campionatul Municipal si-a desemnat echipele calificate in play-off


Intră acum și în grupul de

Punct final în sezonul regulat al Campionatului Municipal de Fotbal. Ultimele meciuri disputate pe parcursul saptamânii trecute au stabilit atât clasamentul final al primei faze a competitiei, cât si cele 8 echipe calificate în turneul „play-off”.
Campioana en-titre, Revine, s-a întrebuintat serios în fata tinerei formatii a NTS-ului, reusind sa învinga în final cu scorul de 4-3, desi i-a avut în teren pe toti granzii echipei: M. Lup, N. Grosu, I. Lavric, V. Romascanu, C. Siminiceanu, M. Juncanaru, D. Ene sau M. Gurita.
Într-o alta partida viu disputata, Ambro si-a respectat statutul de lider si a trecut de Interconti cu scorul de 3-1, gratie evolutiei de exceptie a jucatorilor Andrei Pentiuc si Gabi Baitan. Au evoluat formatiile:
Interconti:  Vornicu, Mosuc, Nacu, Nica, Tcaciuc, M. Marius si Craciun.
Ambro: Baitan, Sumanaru, Iriciuc, Radasanu, Buta, Rata si Pentiuc.
Cele 15 minute ramase restante din meciul Revine si Omniasig, au adus pe tabela de marcaj înca trei goluri. Revine a reintrat repede în joc si a redus din handicap la 2-3, dar, pe contraatac, Omniasig a înscris de doua ori, asigurându-si astfel o victorie cu scorul de 5-2.


Intră acum și în grupul de