Ovidiu Dontu isi pune la dispozitia partidului functia de vicepresedinte al PSD Suceava


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la functia de primar al Sucevei, Ovidiu Dontu, care a obtinut 14,35 % din voturi, al doilea scor electoral dupa cel de 72 % al
primarului reales Ion Lungu (PD-L), a anuntat, luni ca-i pune la dispozitia partidului functia de vicepresedinte al PSD Suceava. Într-o declaratie de presa, Ovidiu Dontu a remarcat ca, la alegerile de duminica, electorii au decis ca risipa banului public nu este o prioritate si ca a contat în mod evident ca în ultimii patru ani „s-a mai facut câte ceva”, indiferent cum. „Vreau sa reafirm public, ca pot dovedi, toate dezvaluirile facute în ultimii patru ani referitoare la risipa banului public în municipiul Suceava”, arata Dontu, care precizeaza ca respecta acest vot si ca se supune deciziei majoritatii participantilor la vot. Acesta arata ca îsi asuma politic esecul  si anunta ca pune la dispozitia colegilor din partid functia de vicepresedinte al organizatiei judetene a PSD.

„În urmatoarea perioada, ma voi întoarce la preocuparea mea de baza, cea de jurist”, a precizat Ovidiu Dontu. El a mai aratat ca a fost nevoit sa-si asume si proasta administrare a orasului din perioada lui Marian Ionescu, care este însa un apropiat al PD-L.
„Am pierdut aceste alegeri în conditiile în care a trebuit sa dau explicatii despre mandatul de primar PSD al lui Marian Ionescu. Am ramas uimit când l-am vazut la televizor pe Marian Ionescu stând în sediul PD-L, organizând concerte pentru Ion Lungu si în seara anuntarii rezultatelor, bucurându-se alaturi de acesta”, arata Dontu.


Intră acum și în grupul de