Fotbal : Jose Peseiro, noul antrenor al Rapidului!


Intră acum și în grupul de

Negocierile interminabile dintre Ladislau Boloni si oficialii din Grant s-au încheiat într-un mod previzibil: cele doua parti nu au mai semnat niciun contract, iar Fathi Taher a luat hotarârea sa aduca un alt tehnician pe banca Rapidului.

Zis si facut! În cursul zilei de luni, actionarul majoritar al giulestenilor a declarat ca a ajuns la un acord cu portughezul Jose Peseiro, acesta urmând sa pregateasca formatia din Giulesti pentru urmatoarele trei sezoane.

„Am ajuns la un acord cu Jose Peseiro. El va fi prezentat în cadrul unei conferinte de presa dupa ce va ajunge în România. A semnat un contract pe trei sezoane si va avea salariu cam cât ar fi fost si în cazul lui Ladislau Boloni, undeva peste 2 milioane de euro. Nu sunt suparat pentru ca nu s-a mai realizat acordul cu Boloni si cred ca este la fel de bine ca a venit Peseiro, poate chiar mai bine. Obiectivele o sa le mai discutam dupa ce o sa cunoasca si el echipa si o sa se acomodeze”, a declarat Taher.

Tehnicianul, în vârsta de 48 de ani, a mai pregatit în cariera sa formatiile Nacional Madeira, Sporting Lisabona, Al Hilal si Panathinaikos Atena, iar în sezonul 2003/2004 a fost antrenor secund la Real Madrid. Lusitanul s-a aflat saptamâna trecuta la Bucuresti, pentru Seara Campionilor, unde a fost antrenorul echipei lui Figo.


Intră acum și în grupul de