Fotbal Club Cetatea : Din proprie initiativa, Mugur Bolohan vrea la Cetatea


Intră acum și în grupul de

Venirea veteranului Mihai Gurita la Cetatea pare sa fi dat startul unei campanii de transferuri fara precedent pentru clubul din Areni. Dupa achizitionarea fostului capitan al echipei Farul Constanta, suporterii suceveni au mari sanse ca din toamna sa îl vada la lucru, în tricoul „galben-albastru”, si pe Mugur Bolohan, fotbalist ce a evoluat ultima oara în liga secunda din Grecia.

Originar din Suceava, Mugur Bolohan si-a manifestat interesul de a-si continua cariera la Cetatea prin intermediul lui Mihai Gurita, cei doi fiind colegi în urma cu ceva vreme la Scoala de Fotbal “Luceafarul” din Bucuresti. “Din discutia telefonica pe care am avut-o saptamâna trecuta cu el, Bolohan mi-a spus ca-si doreste sa revina acasa si sa ajute fotbalul sucevean. M-as bucura sa fim colegi, deoarece este un jucator de valoare care poate fi util echipei. Venirea lui la Cetatea depinde însa de finantatorii echipei”, a precizat Mihai Gurita.

Presedintele gruparii sucevene, Dumitru Moldovan, a confirmat interesul “galben-albastrilor” pentru fundasul de 32 de ani, însa a anuntat ca eventualele negocieri vor fi demarate dupa o discutie cu sustinatorii materiali ai echipei.

Desi nu a jucat niciodata pentru formatia orasului sau natal, Bolohan are o carte de vizita impresionanta, printre cluburile pentru care a evoluat numarându-se: Progresul Bucuresti, Rapid Bucuresti, Dinamo Bucuresti, Universitatea Craiova, NEA Salamina (Cipru) si Universitatea Cluj, gruparea l-a care a fost legitimat în turul sezonului trecut.

Pe lânga cele 239 de prezente în primul esalon al fotbalului românesc, Bolohan a mai bifat de-a lungul carierei 16 partide în cupele europene si 3 în tricoul echipei nationale.


Intră acum și în grupul de