Fotbal : Moggi: „Mutu este dorit de multe echipe”


Intră acum și în grupul de

Adrian Mutu a avut în recent încheiatul sezon o ascensiune incredibila, devenind unul dintre cei mai buni si curtati fotbalisti din lume. Impresarul „Briliantului”, Alessandro Moggi, sustine ca este normal ca atacantul Fiorentinei sa aiba multe oferte dar mentioneaza ca românul si-a manifestat mereu afectiunea pentru gruparea Viola.

„Mutu este un campion si este normal sa existe interes pentru el. Exista unele cluburi care si-au manifestat un anumit interes, nu pot spune daca unul este Schalke 04, însa ofertele au venit. Acum Mutu este la Euro si se concentreaza pe meciurile de aici. Adrian si-a manifestat mereu afectiunea pentru Florenta si acolo este un simbol. Va trebui sa existe o întâlnire între jucator si conducerea clubului”, a declarat fiul celebrului Luciano Moggi, citat de site-ul fiorentina.it.

Într-un interviu aparut pe site-ul violanews.com, Mutu a declarat ca nu stie nimic despre eventuale tratative directe cu Schalke 04. „Ma gândesc sa ramân la Fiorentina si sper ca si Fiorentina vrea acelasi lucru. Acum vreau sa am evolutii bune la Euro-2008, iar apoi sa revin acasa pentru a-mi îmbratisa familia. Maya Vega abia s-a nascut si deja îmi lipseste”, a afirmat Mutu.

Vorbind si despre echipa nationala, „Briliantul” a mai spus ca forta României consta în unitatea grupului: „Câte echipe merg, dupa un meci amical, sa ia masa împreuna? Noi facem acest lucru. Aceasta este o mare ocazie pentru România si vrem sa profitam de ea. Avem o echipa tânara si vom da totul”.


Intră acum și în grupul de