Acasă Actualitate Primarul Sucevei: Nu va mai fi o problemă să finanțăm lucrările de...

Primarul Sucevei: Nu va mai fi o problemă să finanțăm lucrările de reabilitare termică din acest an


Intră acum și în grupul de

Primarul Ion Lungu sustine o conferinta de presa la Primaria Suceava.



”Am semnat o dispozitie de intrunire a Adunarii Salariatilor din Primarie si sa se stabileasca reprezentantii pentru a negocia salariile.

Eu as vrea sa putem pastra salariile actuale. Vor exista o serie de echilibrari si cred ca nu poate suporta majorari fondul de salarii.

E bine ca putem da prime de excelenta si putem rasplati salariatii care depun eforturi. Imi doresc ca luna aceasta sa finalizam negocierile si sa intram in CL.

Total fond de salarii actual e 2,8 milioane lei. Un salariu mediu in primarie e de 2400 lei. Sunt 730 de salariati la Primaria Suceava.

Salariul cel mai mare in Primarie va fi al primarului si undeva, brut, pentru resedinta de judet salariul e de 15.000 lei.

Am decis sa consolidam Dealul Teodoreni la statia de 110 kv si vom realiza un proiect pentru o zona de recreere si agrement. Documentatia e in lucru.

O veste buna, printr-un ordin ni s-a acordat pentru termoficare suma de 7 milioane lei. E a doua suma dupa Constanta.

Nu va mai fi o problema sa finantam lucrarile de reabilitare termica din acest an. Bani vor fi si vom ataca toate punctele termice din program.

Festivalul de Arta Medievala va avea loc si in acest an si Primaria va fi principalul finantator. Vom intra in asociere cu muzeul pentru 200.000 de lei.”

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version