Un tânăr de 27 de ani a murit într-un accident provocat de un șofer începător la ieșirea din Pârteşti spre Solca


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 27 de ani din municipiul Suceava a murit, marți noapte, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un autoturism condus de un șofer începător care a pierdut controlul volanului din cauza vitezei.

FOTO: ISU Suceava

Accidentul s-a produs la ieșirea din localitatea Pârteştii de Sus spre Solca.

Potrivit Poliției Județene Suceava, marți, în jurul orei 23.10, pe DN 2E, în afara localității Pârteștii de Sus, comuna Cacica, un tânăr de 19 ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul, ca urmare a vitezei excesive coroborată, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus din sens opus de către  un bărbat de 27 ani, din municipiul Suceava.

ISU Suceava precizează că laa fața locului au intervenit modulul SMURD al Gărzii de Intervenţie Gura Humorului, cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanță B2, alături de colegii de la Garda de Intervenţie Solca și un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava.

 

FOTO: ISU Suceava

”Din accident a rezultat decesul şoferului de 27 de ani şi vătămarea corporală uşoară a tânărului de 19 ani.

Conducătorul auto de 19 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, arată Poliția Suceava.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ucidere din culpă” și  „vătămare corporală din culpă”.

 


Intră acum și în grupul de