Record de pasageri pe Aeroportul Suceava în primele șase luni ale anului. Numai în iunie au fost înregistrate aproape 26.000 de persoane


Intră acum și în grupul de

Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava a înregistrat, în primele șase luni din 2017, un număr record de pasageri, aproape dublu față de călătorii înregistrați în cele 12 luni ale anului trecut. Totodată, luna trecută au fost înregistrate aproape 26.000 de persoane, cel mai mare număr de pasageri din istoria aeroportului.

Astfel, potrivit reprezentanților Aeroportului Suceava, în data de 3 iulie 2017, aeroportul a depășit pragul de 100.000 de pasageri procesați în acest an.

„Raportându-ne la numărul de pasageri înregistrați anul trecut, respectiv 57.226, putem constata o creștere de aproape două ori a traficului, după doar 6 luni derulate din anul în curs”, au spus reprezentanții aeroportului sucevean pe pagina de Facebook.

Sursa citată a mai arătat că în luna iunie a acestui an s-a înregistrat cel mai mare trafic din istoria aeroportului, respectiv 25.799 de pasageri, în unele zile fiind procesați peste 1.500 de pasageri.

„Ambele cifre ne dau încrederea că putem să realizăm traficul de pasageri propus pentru acest an și să ne situăm între primele 5-6 aeroporturi din țară din punctul de vedere al numărului de pasageri procesați la sfârșitul anului 2017. La ora actuală depunem eforturi susținute pentru creșterea numărului de destinații interne și externe și sperăm ca aceste eforturi să se concretizeze, cum de fapt s-a întâmplat și până acum”, au mai spus reprezentanții Aeroportului Suceava.

(Mihaela Tcaciuc)

 


Intră acum și în grupul de