46 de litri de alcool și 700 de pachete de țigări ascunse în trei autoturisme, depistate în Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret, jud. Suceava, au depistat și confiscat, în ultimele 24 de ore, pe sensul de intrare în ţară, 46 de litri de alcool și aproximativ 700 de pachete de țigări, de provenienţă ucraineană,  ascunse în trei autoturisme.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră Suceava, Ilie Poroch-Serițan, țigările erau ascunse în trei autoturisme, sub bancheta din spate, în rezervor și în bara de protecție spate.

„Conducătorii auto, doi cetățeni români și un ucrainean cu vârste cuprinse între 30 și 48 de ani, au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 5.000 lei fiecare, iar întreaga cantitate de bunuri în valoare în valoare de peste 1.719 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

Totodată, un autoturism marca Volkswagen Passat, în valoare de 6.000 lei, a fost ridicat în vederea confiscării deoarece avea un spațiu special amenajat pentru  transportul țigărilor.

Față de cetățeanul ucrainean s-a luat măsura interzicerii intrării în România  pentru o perioadă de 5 ani”, a informat Ilie Poroch-Serițan.


Intră acum și în grupul de