Telefon mobil, furat în stația de autobuz de la Gara Burdujeni


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Fălticeni, este cercetat de polițiștii suceveni pentru furt, după ce a sustras un telefon mobil de la o persoană care se afla în stația de autobuz din apropierea Gării Burdujeni.

Potrivit IPJ Suceava, o patrulă auto din cadrul Secției de Poliție Burdujeni ce se afla pe strada Jean Bart a fost sesizată în noaptea de vineri spre sâmbătă de către un tânăr de 21 ani, din comuna Verești, despre faptul că în timp ce se afla în stația TPL din apropierea Gării CFR Burdujeni, i-a fost sustras din mână telefonul mobil de către un bărbat.

„În urma verificărilor efectuate pe raza cartierului Burdujeni, în fața unei săli de jocuri, a fost identificată persoana despre care victima a relatat că i-a luat telefonul mobil, stabilindu-se că acesta este un bărbat de 25 ani, din municipiul Fălticeni, care a fost condus la sediul Secției de Poliție Burdujeni pentru clarificarea împrejurărilor în care a avut loc fapta”, a informat Poliția Județeană.

Sursa citată a precizat că bărbatul de 25 ani a avut un comportament recalcitrant, fiind necesară imobilizarea şi încătuşarea acestuia.

Ulterior, la sediul Secției de Poliție Burdujeni, bărbatul de 25 de ani a predat telefonul mobil, care a fost restituit părții vătămate.

(Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de