O femeie din Vatra Dornei a ajuns pe mâna polițiștilor, după ce a furat produse de 20 de lei dintr-un supermarket


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 30 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a ajuns pe mâna polițiștilor din localitate, după ce a furat produse de 20 de lei dintr-un supermarket și a fost prinsă de agentul de securitate.

Potrivit IPJ Suceava, luni, 10 iulie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii din Vatra Dornei au fost sesizați de către un agent de securitate al unui supermarket din localitate, despre faptul că din incinta magazinului o persoană a sustras mai multe produse.

„În urma verificărilor efectuate a rezultat că în jurul orei 15.00, o femeie de 30 ani, din municipiul Vatra Dornei s-a deplasat la magazinul de pe strada 22 Decembrie, din municipiul Vatra Dornei pentru a face unele cumpărături, iar o parte din acestea le-a introdus în poșetă cu intenția de a trece de casa de marcat fără să le achite”, a arătat sursa citată.

Polițiștii au precizat că persoana în cauză a achitat produsele pe care le avea în coșul de cumpărături, iar după ce a trecut de casa de marcat și se îndrepta spre ieșirea din magazin, a fost oprită de agentul de securitate, care a găsit în poșetă bunuri în valoare totală de 20 lei.

Femeia s-a ales cu dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii furt.

(Mihaela Tcaciuc)


Intră acum și în grupul de