Fotbal : Constant Djakpa – de la Pandurii Tg. Jiu la Bayer Leverkusen!


Intră acum și în grupul de

Marea surpriza a ferestrei de transferuri din aceasta vara vine de la Târgu Jiu. Pandurii au dat lovitura în acest mercato, reusind sa îl vânda pe Constant Djakpa la Bayer Leverkusen pentru 1,8 milioane de euro!

Transferul fundasului ivorian la formatia germana s-a definitivat duminica, dupa trei zile de negocieri purtate între reprezentantii fotbalistului si clubul german si, potrivit unor surse, suma de transfer este de 1.800.000 de euro. „Djapka va pleca la Leverkusen. Nu conteaza banii, conteaza parerea jucatorului si a impresarului. Ei au vrut sa mearga acolo si noi am fost de acord. Marti se vor semna toate actele si se va face si un contract de colaborare între noi si clubul german”, a declarat boss-ul gruparii gorjene, Marin Condescu.

În vârsta de 22 de ani, Constant Djakpa evolueaza fundas stânga si a fost transferat de Pandurii vara trecuta, de la Sogndal IL, o echipa de liga secunda din Norvegia, în schimbul sumei de 75.000 de euro. Ivorianul a mai jucat la formatia Stella Club, din tara sa natala. 


Intră acum și în grupul de