Fotbal : Fernandes si Spadacio – primele transferuri pentru Rapid


Intră acum și în grupul de

Primele achizitii ale Rapidului din era Peseiro sunt Ricardo Fernandes, un fundas central de 30 de ani, si Juliano Spadacio, mijlocas de 27 de ani, ambii de la Nacional Madeira.

Fernandes este portughez si l-a costat pe Taher 700.000 de euro. Tranzactia dintre cele doua cluburi este finalizata în proportie de 99%, însusi presedintele lui Nacional, Rui Alves, venind sâmbata în România pentru a stabili detaliile contractului. Fernandes are 1,88 m si este considerat de presa portugheza cel mai bun jucator al celor de la Nacional, el lipsind în ultimii trei ani doar într-un singur meci! Pe lânga fundasul central lusitan, la Rapid a mai ajuns si Juliano Spadacio. Mijlocasul va semna un contract pe patru ani, cei de la Madeira urmând sa primeasca suma de 1,5 milioane de euro! Giulestenii îl mai vor si pe fundasul stânga de 27 de ani de la Nacional, Alonso Fereira.

Cei de la Madeira sunt nevoiti sa-i vânda pe cei trei jucatori din cauza unor probleme financiare. De asemenea, giulestenii au mai primit sarcina de la noul antrenor sa negocieze cu Maritimo Funchal pentru achizitionarea portarului brazilian Marcos Oliveira, 31 de ani. Tehnicianul Jose Peseiro încearca astfel sa câstige titlul în sezonul viitor cu o armata de conationali portughezi.


Intră acum și în grupul de