Accident rutier la Stroiesti


Intră acum și în grupul de

Trei persoane au fost transportate la spital în urma ciocnirii dintre doua masini. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, duminica, la orele 12:13, Detasamentul de Pompieri Suceava a intervenit cu o autospeciala de descarcerare si un modul SIAMUD pentru salvarea a trei persoane implicate într-un accident rutier pe DN 17, pe raza localitatii Stroiesti. Astfel, în urma coliziunii a doua autoturisme marca Dacia Logan a rezultat vatamarea corporala a trei persoane si avarierea autoturismelor.  

Potrivit IPJ Suceava, S. CONSTANTIN, în vârsta de 64 ani, din orasul Gura Humorului, posesor al permisului de conducere pentru categoria „B” din anul  1996, în timp ce conducea autoturismul  marca Dacia Logan, nu a pastrat o distanta corespunzatoare în mers si a intrat în coliziune fata-spate cu autoturismul marca Dacia Logan, condus regulamentar de G. GEORGICA, de 42 ani din municipiul Suceava.

S. VASILE, în vârsta de 59 ani din comuna Cernica, judetul Ilfov, necesita pentru vindecare 12-15 zile de îngrijiri medicale, S. MARIA de 64 ani din orasul Gura Humorului- 5-7 zile de îngrijiri medicale, iar minora Alexandra E. în vârsta de 13 ani, din comuna Cristesti judetul Botosani, eleva, necesita pentru vindecare 7-9 zile, toti pasageri în primul autoturism.

Ambii conducatori auto purtau centuri de siguranta si au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


Intră acum și în grupul de